Advertentie
SCHADUWKRACHT

Schaduwkracht

3
Rank 1055 Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 3 Recensies 2
  Topics 0
Als sterk zijn de enige optie is, dan ontdek je pas je eigen kracht. Je hebt altijd een keuze. Ben je slachtoffer van de situatie of neem je het heft in eigen handen?

Roos is tweeënveertig als er borstkanker bij haar wordt geconstateerd. Door deze diagnose wordt ze gedwongen om haar diepste angst recht in de ogen kijken. Ze leert haar eigen schaduw te omarmen en besluit geen slachtoffer te zijn. Aan de diagnose kan ze niets veranderen. Wel aan de manier waarop ze met haar ziekte en behandeltraject omgaat. Het maakt het voor haarzelf, maar ook voor haar omgeving makkelijker. Ze vindt levenskracht in haar eigen schaduw. 
Maar wanneer Roos denkt dat ze alles weer onder controle heeft, slaat het noodlot genadeloos toe. Voor de tweede keer staat haar leven op zijn kop en staat ze er plotseling alleen voor met haar zoontje Max. Vanaf het moment dat haar toekomst als een kaartenhuis ineenstort, doet ze er alles aan om haar angsten en eenzaamheid te overwinnen en het geluk weer te vinden.

------------------

Linda Elstrodt (1971) is een gepassioneerd verhalenvertelster. Naast haar werk als marketing communicatie specialist, houdt ze zich het liefst bezig met zingen, acteren en schrijven. Schaduwkracht is haar aangrijpende autobiografische romandebuut dat gaat over het verlies van een partner.
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
202
Uitgeverij
Uitgeverij aquaZZ
Laatste editie
05 november 2019
ISBN
9789493023390
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,50
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Schaduwkracht: indrukwekkend!

door: Hanneke Tinor-Centi 1 reactie 2 likes
Schaduwkracht is weliswaar een roman, maar het verhaal van hoofdpersoon Roos is grotendeels gebaseerd op het aangrijpende verhaal van de auteur, Linda Elstrodt. Roos is tweeënveertig wanneer ze de mare borstkanker te verwerken krijgt, waardoor ze wordt gedwongen haar diepste angst recht in de...

Aangrijpend verhaal

door: frobelman 2 likes
Dit verhaal vertelt hoe je leven van de ene dag op de andere compleet verandert als je je geliefde plotseling verliest. In een directe stijl wordt je meegenomen in de wervelstroom gebeurtenissen en tegenslagen. In dit boek wordt ook het verhaal van haar borstkanker en chemo's verteld door middel...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook