Advertentie

Schaduwstrijder

43

Gelezen 47 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 41 Favoriet 1 Recensies 25
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0

Een massagraf in de Syrische woestijn, een gevangengenomen moordcommando en de grootste ontdekking uit de geschiedenis van de mens.

Suzanne Boyle, een Britse in dienst van de CIA, zet alles op alles om de wereld van de ondergang te redden. In een zoektocht die haar langs de heetste brandhaarden op aarde voert, roept Suzanne de hulp in van oude en nieuwe vrienden. Maar leidt het spoor dat ze volgt eigenlijk wel naar redding?

Ontdek het in Schaduwstrijder, waar drie personages langs verschillende wegen naar dezelfde plek op aarde reizen. Alle drie hebben ze een ander doel, hun reizen echter hebben één ding gemeen: een zekere dood voor allen.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
300
Uitgeverij
LetterRijn
Eerste editie
16 september 2019
Laatste editie
19 september 2019
ISBN
9789491875885 , 9789491875946


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (25)

Keuze van de redactie
veravb Hebban Recensent

De wereld redden

door: veravb

Pjotr Vreeswijk heeft met Dwaalspoor en Masterplan al bewezen dat hij weet waarover hij schrijft wanneer het over veiligheidsdiensten, wereldwijde complotten en actie gaat. In het nawoord dat je zeker moet lezen, lijst hij de schrijvers op die hem beïnvloed hebben, Robert Ludlum, Clive Cussler, ...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Schaduwstrijder

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.