Sexy miljardairs
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Sexy miljardairs

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Glitter en glamour, machtige minnaars, hartstochtelijke verleiding…
 
In Twee wilde weken zit Didi berooid, dakloos en met een straatkat als enige vriend op de stoep van de steenrijke Cameron Black. Die mag dan nog zo knap zijn, hij is er de oorzaak van dat ze uit haar huis is gezet! Tot haar verrassing biedt hij haar onderdak in zijn schitterende penthouse. Met onverwachte gevolgen…
 
In Zoete druiven, wilde hartstocht kan niemand Brenna zo kwaad krijgen als miljardair Jack Garret. Daarom zijn ze ook uit elkaar. Dan blijkt dat ze allebei de helft van een wijngaard hebben geërfd en moet ze ineens keihard met hem onderhandelen. Dus hoe kwam ze dan ook alweer met hem in de jacuzzi terecht?
 
In Verleid op kantoor brengt Ellie een geweldige nacht door met sexy magnaat Samos Stilakos. Ze weet dan al dat hij binnenkort haar nieuwe baas wordt. Maar bij hun eerste ontmoeting op het werk geeft hij geen blijk van herkenning. Is hij gewoon discreet of zou hij – teleurstellend! – hun mooie nacht vergeten zijn?
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
356
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
12 oktober 2021
Laatste editie
12 oktober 2021
ISBN
9789402554045


Boekinformatie wijzigenReacties op: Sexy miljardairs

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken