Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Sichuan

Bijna twintig jaar na de publicatie van haar boek Sichuan Cookery, - verkozen tot een van de beste kookboeken aller tijden - keert Fuchsia Dunlop terug naar de regio waar haar eigen culinaire reis begon. Sichuan voegt meer dan 70 recepten toe aan de originele bestseller en toont Dunlops ongeëvenaarde kennis van de smaken, texturen en sensaties van de Sichuan keuken.

Sichuan laat zien hoe je klassiekers kunt recreëren, zoals Mapo Tofu, dubbel gebakken varkensvlees en Gong Bao Kip, of traditionele recepten, zoals Bang Bang Kip, gekruide komkommer salade en groene bonen in gembersaus. Met prachtige eet- en reisfotografie en versterkt door de culinaire en culturele geschiedenis van de regio geeft Sichuan een heerlijk inzicht in één van de meest bijzondere keukens ter wereld.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Sichuan het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Sichuan

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.