Advertentie

Simpel leven

1
Rank 1316 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0

In deze prachtige geïllustreerde gids deelt Julia Watkins, bedenkster van het succesvolle instagram-account Simply Living Well, haar tips voor een simpel, duurzaam en afvalvrij leven.Watkins laat je zien hoe je plastic verpakkingen, schadelijke ingrediënten en wegwerpproducten kunt verwijderen uit je huishouden met praktische checklists, makkelijk te vervangen producten en duurzame upgrades voor je gehele huis. Aan alles is gedacht; maak bijvoorbeeld zelfgemaakte appelciderazijn, wollen drogerballen, herbruikbare stoffen hoesjes, citrus-allesreiniger of verschillende kruidenmengsels, of ga aan de slag met de recepten voor notenmelk, hummus, ketchup, salade-dressing en bouillon van groenteresten. Deze gids stat vol met makkelijke projecten en recepten voor elke dag.

Genre
Non-fictie
Vertaald door
Renée B. de Graaf
Aantal pagina’s
271
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
Laatste editie
19 maart 2020
ISBN
9789059562127
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Duurzaam huishouden voeren

door: Joke Zwier 1 like
Simpel leven is makkelijker gezegd, dan gedaan. Maar als je dingen echt anders wilt gaan doen en wilt gaan voor een zogenaamd low-waste leven, dan is het boek Simpel leven van Julia Watkins een aanrader. Het is een kleurrijke gids voor een low-waste huishouden. Of beter gezegd, een leven met zo...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook