Advertentie

Raven 1

56

Gelezen 66 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 81 Favoriet 7 Recensies 9
Young adult Artikelen 2 Lijsten 2 Spots 6   Topics 0

Het jaar 2558. Raven is een opstandige laatstejaarsleerlinge aan een Delicatus Slavenschool. Delicatusslaven leven niet lang. Hun einde is meestal gruwelijk. Raven is voorbestemd om te worden overgeleverd aan de willekeur van haar toekomstige meester. Als ze aan de machtige Genoot Ghassan Aboud wordt verkocht, lijkt ze aan haar lot te kunnen ontsnappen. Tot Ghassan wordt vermoord en Raven als schuldige wordt aangewezen. Raven belandt in een wespennest van intriges, waarin ze alles op alles moet zetten om te overleven. Raven 1 is het indrukwekkende, filmisch geschreven eerste boek van de youngadultserie Slaves. De grimmige toekomstwereld die hier wordt opgeroepen, heeft wortels in de huidige samenleving.

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Serie
Slaves (1)
Aantal pagina’s
487
Uitgeverij
Clavis B.V.B.A., Uitgeverij
Eerste editie
10 oktober 2016
Laatste editie
27 oktober 2016
ISBN
9789044828689


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Hebban lezer
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (9)

Keuze van de redactie
Marloes Auteur

Ons verleden in de toekomst

door: Marloes 1 reactie

Wie ooit dacht dat slavernij tot het verleden behoorde, heeft het mis. Wie ooit dacht dat jagers en verzamelaars verleden tijd waren, moet zichzelf nog eens achter de oren krabben. In 2558 komen ze allemaal terug; onderdaniger en opstandiger dan voorheen. Miriam Borgermans combineert in Slaves, het...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Raven 1

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken