Sluit je ogen
  Lees een fragment
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 25 4 43 3 15 2 4 1 0
VN:

Sluit je ogen

87

Gelezen 92 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 60 Favoriet 7 Recensies 12
Thrillers & Spanning   Topics 0

Op de dag dat ze zou trouwen met een vooraanstaand psychiater, wordt een jonge bruid onthoofd aangetroffen. De politie denkt dat de Mexicaanse tuinman haar in een vlaag van jaloerse woede heeft aangevallen met zijn machete, maar de moeder van het slachtoffer - een steenrijke, koele schoonheid - gelooft daar niets van en neemt contact op met oud-politieman Dave Gurney.

Een paar maanden na zijn laatste opdracht, die hem bijna het leven kostte, probeert Dave zich weer aan te passen aan het rustige, huiselijke leven van een pensionado. Tot hij een telefoontje krijgt over de moord op de bruid, een zaak die hij ondanks de bezwaren van zijn vrouw Madeleine niet kan weigeren. Er lijkt echter geen enkel spoor van de dader te zijn. Niets.

Achter de misdaad lijkt een duister complot schuil te gaan. Terwijl Gurney hier een beeld van begint te krijgen, komen veel van zijn zekerheden op losse schroeven te staan. De afgrond die zich dan voor zijn voeten opent, dreigt niet alleen hem, maar ook zijn vrouw op te slokken. In een ultieme poging om haar en zichzelf te redden ontdekt Gurney uiteindelijk dat de moordenaar toch een spoor heeft achtergelaten. Maar de tijd dringt!

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Thriller
Oorspronkelijke titel
Shut Your Eyes Tight
Serie
Dave Gurney (2)
Vertaald door
Jeannet Dekker
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
05 juli 2012
Laatste editie
04 juli 2014
ISBN
9789022556191 , 9789460232749 , 9789022566091
Boekinformatie wijzigen


Recensies (12)

Keuze van de redactie
Hebban Recensies Hebban Recensent

Spectaculaire ontknoping

door: Hebban Recensies 1 like

John Verdon wilde in zijn jeugd altijd iets anders. Op een andere plaats zijn, andere dingen hebben, misschien zelfs wel iemand anders zijn. Bijgevolg had hij verschillende baantjes, waaronder stuntman, en bekwaamde hij zich in de krijgskunst, maar niets daarvan hielp hem van zijn verlangen af....

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Sluit je ogen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken