Advertentie
Sodabrood uit eigen oven

Sodabrood uit eigen oven

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Sodabread: lekker snel, helemaal niet moeilijk en vooral erg lekker!

Voor haar vierde boek gaat Levine een samenwerking aan met thuisbakker Freerk Bos. Zij leerde hem bijna alles wat er over brood bakken te leren valt.In dit boek laten ze hun gecombineerde baktalent los op sodabrood: brood dat rijst op baksoda in plaats van gist of desem.

Baksoda doet zijn werk als het in contact komt met een zuur. Traditioneel wordt daarvoor, ook in dit boek, karnemelk gebruikt. Maar baksoda werkt ook prima met vruchtensappen, cider, yoghurt, kwark of zure room.
Hartig of zoet, een feestbrood of een simpel brood voor bij de soep: met dit boek serveer je bij elke gelegenheid snel een heerlijk brood!
Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
144
Uitgeverij
FORTE UITGEVERS
Laatste editie
10 november 2020
ISBN
9789462502550
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic