Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Soul Seekers 2 Echo
  Lees een fragment
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 10 4 14 3 18 2 2 1 0

Echo

44

Gelezen 60 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 65 Favoriet 3 Recensies 0
Young adult Lijsten 1 Spots 2   Topics 0
Soul Seekers: een mysterieuze wereld vol geheimen

Daire heeft moeten accepteren dat ze een Soul Seeker is, een Zoeker met een missie. Ze is de enige die de Onderwereld kan behoeden voor de invloed van de kwaadaardige Richter-familie. En nooit had ze verwacht op een van hen verliefd te worden, Dace.

Dace en zijn tweelingbroer Cade Richter zijn elkaars tegenpolen Cade is het kwaad in eigen persoon en Dace is een pure, goede ziel. Hij verafschuwt de macht die zijn broer over hem heeft, waardoor hij niet samen kan zijn met Daire.

Daire en Dace worden getraind om hun nieuwe krachten in te zetten tegen het kwaad. Maar juist wanneer ze klaar zijn voor de strijd, slaat het noodlot toe...

Alyson Noël is een New York Times Bestseller-auteur. Echo is het tweede deel in de Soul Seekers-serie. Noël werd bekend van de serie De Onsterfelijken, die in 33 landen is vertaald. Wereldwijd zijn er inmiddels 6 miljoen boeken van verkocht.

`Een heerlijke, magische pageturner.'
Goodreads.com *****
+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Serie
Soul seekers (2)
Vertaald door
Sandra C. Hessels
Uitgeverij
Sijthoff
Eerste editie
11 juli 2013
Laatste editie
15 juli 2013
ISBN
9789021807652 , 9789021807645


Boekinformatie wijzigenReacties op: Echo

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.