Advertentie

Specialist in liefde / Een plekje in zijn hart

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Specialist in liefde
 
De grootste uitdaging in haar carrière!
 
Beveiligingsexpert Clara Holt is een no-nonsensetype en in haar werk niet gauw van haar stuk te brengen. Tot ze de opdracht krijgt een beroemde, steenrijke Italiaanse arts te beschermen. Dokter Gabriel DeMarco brengt haar behoorlijk uit haar evenwicht. Vooral wanneer hij haar te verstaan geeft dat hij de zorg voor zijn patiënten boven zijn eigen veiligheid stelt. Of… heeft het toch iets te maken met zijn ongelooflijk sexy uitstraling?
 
Een plekje in zijn hart
 
Leidt deze onverwachte ontmoeting naar een gelukkig gezin?
 
Dokter Alistair Duvall is stomverbaasd als zijn ex-vrouw Raina Elliot bij hem aanklopt voor hulp voor haar dochtertje. Na alle verloren illusies en hun pijnlijke scheiding had hij niet verwacht haar ooit weer te zien. Tot overmaat van ramp merkt hij dat zijn liefde voor haar nooit echt is verdwenen. Hoe kan hij hun contact nu zakelijk houden? Want ook zijn nieuwe patiëntje verovert al snel een plekje in zijn hart...
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
29 december 2020
Laatste editie
29 december 2020
ISBN
9789402549676


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Specialist in liefde / Een plekje in zijn hart

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.