Advertentie
Spoed vereist!

Spoed vereist!

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Vijf meeslepende verhalen over de liefde die zich een weg weet te vinden in de hectiek van de Spoedeisende Hulp. In deze speciale e-bundel ter gelegenheid van het 45-jarig bestaan van Harlequin vindt u doktersromans van geliefde schrijvers als CAROL MARINELLI en KATE HARDY.
 
(1) ZONDER AFSPRAAK
Ze is een rots in de branding op de Spoedeisende Hulp, maar doodsbang als ze van een hoge toren moet abseilen voor een goed doel. Staande op de rand krijgt Sidney Collins haar voeten niet meer in beweging. Tot ze een kalme stem hoort en in het gezicht kijkt van de knapste man die ze ooit heeft gezien. Met zijn hulp lukt het haar beneden te komen - en dan blijkt deze held de nieuwe arts op haar afdeling te zijn!
 
(2) VERWARREND EVENBEELD
Het is voor niemand een verrassing wanneer Anna en Jack, de nieuwe specialist op de Spoedeisende Hulp, aankondigen dat ze gaan trouwen en dat Anna de nieuwe moeder wordt van Jacks dochtertje van drie. Dan hoort Anna dat ze wel erg op Jacks overleden vrouw, Anneka, lijkt. Houdt hij wel echt van háár?
 
(3) EERSTE HULP BIJ VERDRIET
De nieuwe arts doet haar hart sneller kloppen - net als vroeger, dat is niet veranderd. Sally zelf wél, en daarom raakt het weerzien met Nick haar zo. De passie tussen hen is er zeker nog, maar het verleden staat tussen hen in. Nick lijkt echter vastbesloten haar opnieuw voor zich te winnen...
 
(4) KNAP EN CHARMANT
Eerstehulparts Harry heeft de grootste moeite om zijn veeleisende baan te combineren met de zorg rond zijn tweeling - ook al omdat de nanny's die hij inhuurt steevast verliefd op hem worden. Uiteindelijk komt het nieuwe afdelingshoofd, Marnie, met een praktische oplossing: aangezien zíj niet van plan is voor hem te vallen, kan ze best tijdelijk bij hem intrekken om samen voor de kinderen te zorgen...
 
(5) SPANNENDE TIJDEN
Dat Carys haar nieuwe baas, Jake Balfour, voor een nieuwe patiënt aanziet, is al erg genoeg. Dat hij vervolgens haar capaciteiten in twijfel trekt, is rampzalig. Gelukkig krijgt ze op de Spoedeisende Hulp volop de kans om te bewijzen dat ze wel degelijk een bekwaam arts is - die ook nog eens heel goed kan kussen!
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 
Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
588
Uitgeverij
Harlequin
Laatste editie
16 juni 2020
ISBN
9789402547580
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic