Advertentie
Sporen van blauw

Sporen van blauw

1
Gelezen 1 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Tamar en Richard, twee geliefden, zijn twintig jaar samen. Er is een vorm van vanzelfsprekendheid in hun leven gekomen. Het loopt allemaal goed, met henzelf en met hun kinderen. Maar toch lijken er in de loop der jaren onuitgesproken verschillen te zijn ontstaan. Ze veranderen beiden, maar veranderen ze ook samen? Tamar gaat, eerst samen met een vriendin en later alleen, in Portugal op zoek naar wat voor haar de essentie van liefde en vertrouwen is. En Richard, op zichzelf teruggeworpen, komt eveneens voor een belangrijke keuze te staan.
Ina de Wilde is geboren in Kampen en woont in Nunspeet. Haar hart ligt bij haar werk als bewegingsagoog en massagetherapeut. Sporen van blauw is haar eerste roman. Eerder verscheen haar dichtbundel Fluistering van woorden. Ze werkt nu aan haar volgende roman.
'Verdriet smaakt naar zwarte olijven, ik hou van olijven.'
Tamar
Ina de Wilde vertelt op overtuigende wijze het verhaal van haar hoofdpersoon. Zij hanteert daarbij een persoonlijke, heldere stijl, waardoor haar personages echt tot leven komen.
Lex Jansen
Genre
Literatuur & Romans
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
Laatste editie
30 augustus 2019
ISBN
9789463651622
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 16,50
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Sporen van blauw: fraaie roman met diepgang

door: Hanneke Tinor-Centi 2 likes
Tamar en Richard zijn al twintig jaar elkaars geliefden. Hun leven samen kenmerkt zich door een zekere vanzelfsprekendheid. Het gaan hen goed, het gaat hun kinderen goed en toch lijken er in de loop der jaren onuitgesproken verschillen te zijn ontstaan. Ze zijn allebei veranderd, maar hun relatie...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook