Advertentie

Spotify : hoe een kleine start-up een miljardenindustrie voor altijd veranderde

4
Rank 1842 Gelezen 5 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
Spotify: hoe een kleine start-up een miljardenindustrie voor altijd veranderde
Spotify gaat over hoe een kleine Zweedse start-up een miljardenindustrie volledig ontwrichtte en aan de basis stond van streaming. Lees hoe oprichters Daniel Ek en Martin Lorentzon de platenmaatschappijen uiteindelijk redden van de piraten en Apple ertoe bracht van bedrijfsmodel te veranderen. Spotify, geschreven door twee Zweedse onderzoeksjournalisten is het eerste boek in zijn soort met het volledige verhaal van het bedrijf en bevat nooit eerder onthuld materiaal over het maken van spectaculaire deals en de beursgang. Over o.a. Mark Zuckerberg, Steve Jobs, Jay Z, Jimmy Iovine, Sean Parker. En met bijzondere onthullingen over Tidal, Soundcloud, Google en Microsoft.
Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
269
Uitgeverij
Kosmos, Uitgevers BV
ISBN
9789021575476
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Een tegenvaller...

door: tess-scheele 1 like luisterboek
Ik had veel zin om dit boek te lezen en was benieuwd naar de ontstaansgeschiedenis van Spotify. Helaas is het boek een relaas waarin veel namen worden gebruikt, waardoor je vaak niet meer weet waar het over gaat. Ik heb veel hoofdstukken opnieuw moeten luisteren, omdat ik het onvoldoende begreep....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook