Advertentie
Stealing Noah

Stealing Noah

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
De uit Italië afkomstige John Salva, valt als een blok voor de Engelse, goudblonde, Stella Birkin, wanneer hij haar ontmoet in een Bistro in Londen.
De twee zijn in no time verliefd op elkaar en lopen beide op roze wolken. Na een tijdje besluiten ze al om te gaan trouwen. Hun geluk kan niet meer op wanneer nog geen jaar later ze in verwachting zijn. Er lijken totaal geen tegenslagen te zijn voor het ultieme koppel, tot dat even later Stella haar ouders en jongste zusje verongelukken. Stella vind steun bij haar man en tevens enige overgebleven zusje Anika. Wanneer Noah geboren word weet ze toch weer hoe het kan voelen om gelukkig te zijn. Maar dan overlijden John zijn ouders plots. En er moet een erfenis verdeeld worden tussen hem en Sylvia, zijn zusje. Echter krijgen de twee ruzie en besluiten elkaar sindsdien niet meer te zien. Nu kan het koppel allerlei luxe veroorloven, en kopen samen een mooi huis. Wanneer Stella er later achter komt dat John vreemd gaat, besluiten ze over te gaan tot een scheiding. Ze blijft met hun zoontje in het huis wonen. Als na een tijdje alles weer wat in rustiger vaarwater lijkt te komen, gebeurd er toch weer een dramatische gebeurtenis...
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
203
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
13 februari 2020
ISBN
9789402133615
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic