Advertentie
Steigereiland - Wat eraan vooraf ging…

Steigereiland - Wat eraan vooraf ging…

8
Gelezen 10 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 18 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0
Kort verhaal

Als een gestolen luxejacht wordt aangetroffen in een niet zo chique jachthaven in het Rotterdamse Delfshaven, wordt Lin, rechercheur bij de regio Rijnmond, erop afgestuurd. Zij heeft verstand van boten en varen, vanwege haar officieuze rol als ordebewaker op 'haar' woonbotengemeenschap Steigereiland, waar ze al haar hele leven woont. In een vriezer op het jacht wordt de romp van een vrouw aangetroffen. Wie was zij? En waarom wilde iemand haar laten verdwijnen? Gaat het om geld, om jaloezie? Lin zet alles op alles om de waarheid te achterhalen. Maar is ze op tijd om te voorkomen dat er meer doden vallen?

Woonbotengemeenschap Steigereiland biedt het decor voor een schrijnend en spannend politieverhaal, verteld in een directe, zintuiglijke stijl.
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
34
Uitgeverij
Harpercollins
Laatste editie
11 juni 2019
ISBN
9789402758658
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Thriller Café / Thrillers juni 2019
01 juni 2019 42 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

toplees

door: alexandra-peeters-2 1 like
Voor mij begon het boek al bij de cover, die heeft iets zoals ze zeggen waardoor je het boek moet vastnemen en achteraf gezien echt heel sterk gekozen. Het verhaal is meteen vertrokken en je word meegenomen naar steigereiland en zijn bewoners. Favoriete personage is dan ook het hoofdpersonage Lin,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook