Advertentie

Stilleven

161

Rank 20 Gelezen 172 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 274 Favoriet 12 Recensies 46
Thrillers & Spanning Artikelen 4 Lijsten 2   Topics 0

Kunstenares Monica wordt door haar zus Manuela benaderd om een portret van haar te schilderen. De zussen hebben echter twintig jaar geen contact met elkaar gehad. Wat is er gebeurd dat hen uit elkaar heeft gedreven? De demonen uit haar verleden achtervolgen de volwassen Monica nog dagelijks. Of wordt zij werkelijk achtervolgd?

Middels flashbacks leren we de tienjarige Monica en puber Manuela kennen. De meisjes groeien op in een gezin waarin verslaving, geweld en criminaliteit aan de orde van de dag zijn. Schilderen en het lezen van sprookjes houden Monica op de been, evenals de liefde van haar zus. Kunnen ze zich staande houden in een leven waarin het geweld van hun vader een steeds grotere bedreiging vormt?

Stilleven vertelt het verhaal van een jong meisje dat tot waanzin wordt gedreven. Hoeveel kan een kind aan? Wat zou jij doen als je in haar schoenen stond? Zou jij tot het ergst denkbare in staat zijn?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
250
Uitgeverij
LetterRijn
Eerste editie
24 april 2020
Laatste editie
24 april 2020
ISBN
9789491875984 , 9789493192027
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (46)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Stilleven

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.