Advertentie
Stoelyoga

Stoelyoga

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Veilige oefeningen voor gezondheid en welzijn

Met dit boek is yoga voor letterlijk iedereen toegankelijk geworden.

Deze relatief nieuwe vorm van yoga heeft de laatste jaren enorm aan bekendheid gewonnen. Met ruim 100 oefeningen is dit boek een mooi naslagwerk voor thuis of op het werk om kort de dagelijkse bezigheden te onderbreken met gerichte beweging. Mensen die zich beperkt voelen in hun bewegingsvrijheid zullen met stoelyoga nieuwe mogelijkheden vinden om lichaam en geest te stimuleren.

De eenvoudige en veilige oefeningen kunnen door iedereen overal uitgevoerd worden, ook in een rol- of bureaustoel en gewoon in je dagelijkse kleding. Ze bevorderen het welzijn en de algemene gezondheid van ouderen, en kunnen ingezet worden bij het genezingsproces van mensen die revalideren na een ongeluk of ziekte.
Er zijn oefeningen voor het activeren van je voeten, benen, armen en handen, rug, nek, ogen en zelfs je hersenen. Het specifieke effect staat per oefening vermeld. Elke oefening wordt stap voor stap beschreven en is voorzien van duidelijke foto’s.

De oefeningen kunnen door alle yogadocenten opgenomen worden als onderdeel van hun cursus binnen alle disciplines.

Over de auteur:
Edeltraud Rohnfeld is een gecertificeerd yogadocent en opgeleid aan het Berlijns Yoga Instituut Asha Rekai. Ze gaf 15 jaar lang opleidingen aan yogadocenten. Daarna specialiseerde zij zich in stoelyoga onder leiding van de oprichter Erika Hammerström. Tegenwoordig woont zij in Ierland waar zij cursussen geeft in stoelyoga en klassieke yoga.
(www.yoga-clare.com)
Genre
Religie & Spiritualiteit
Oosterse oefeningen (yoga, tai-chi e.d.)
Aantal pagina’s
184
Uitgeverij
Uitgeverij Panta Rhei
Laatste editie
01 oktober 2020
ISBN
9789088402159
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic