Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
image-81
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Stolp

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 1
  Topics 0

In Bardo, de stad van het 'eindeloze', vond een stille catastrofe plaats. De vegetatie stierf, de laatste diersoorten begonnen te verdwijnen. Chemische pillen hebben voedsel vervangen. De bewoners werden besmet door de vloek van onvruchtbaarheid. Bestaat er een kans dat het leven zal overleven ondanks de biologische ontbinding van alle organismen?
Wojciech Stefaniec is een kleur- en contourspecialist - de werelden die hij bouwt worden gekenmerkt door buitengewone plasticiteit, en Stolp is een werk waarin hij als nooit tevoren zijn fantasie de vrije loop laat.
Tot nu toe wordt Daniel Odija in verband gebracht met door en door realistische romans over problemen met politieke transformatie. Stolp wijkt radicaal af van dit onderwerp. Reeds twee keer genomineerd voor de Nike Literary Award, is Odija een van de belangrijkste Poolse stripmakers.
• Futuristisch, anti-utopiaans, experimenteel detectiveverhaal in waanzinnig beeld vervat
• De auteurs worden in Polen op handen gedragen voor hun proza en graphic novels

+


Genre
Stripboeken
Strips algemeen
Aantal pagina’s
120
Uitgeverij
Scratchbooks
Eerste editie
22 november 2022
Laatste editie
22 november 2022
ISBN
9789493166684


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Stolp

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken