Advertentie

Stoofbijbel

2

Gelezen 2 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 11 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair Lijsten 2   Topics 0

Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber.

Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.

Meer dan 150 stoofrecepten
Heldere how-to's en technieken
Duidelijke stap-voor-stapfoto's
Uitleg van benodigdheden en -begrippen

'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'

+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
432
Uitgeverij
Carrera
Eerste editie
07 november 2019
Laatste editie
07 november 2019
ISBN
9789048847068 , 9789048847075


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Stoofbijbel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.