Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Stripper
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 11 4 44 3 15 2 3 1 1
VN:

De stripper

74

Gelezen 85 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 36 Favoriet 4 Recensies 2
Thrillers & Spanning Spots 2   Topics 0

Het is altijd heet op de Strip in Las Vegas en nu wordt het zelfs nog heter. De stad van de neonreclames wordt opgeschrikt door twee moorden ? een beroemdheid is vermoord tijdens een uispatting met een prostituee, en een schooljongen is gedood tijdens een nietsontziende overval. Twee slachtoffers die niets met elkaar gemeen hebben, twee moorden zonder motief.
De rechercheur Jonthan Stride en Serena Dial staan onder enorme druk om deze misdaden buiten de kranten te houden. Maar dit is Las Vegas, waar niets lang geheim blijft. En al spoedig vallen er meer doden op de Strip.
Stride en Serena volgens een spoor van seks en wraak dat leidt naar een vastbesloten seriemoordenaar. Als ze de waarheid niet op tijd aan het licht kunnen brengen, zou die weleens voor altijd begraven kunnen worden in de puinhopen van het oogverblindende, perverse verleden van Sin City?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Oorspronkelijke titel
Stripped
Serie
Jonathan Stride (2)
Uitgeverij
The House of Books B.V.
Eerste editie
31 mei 2007
Laatste editie
31 mei 2007
ISBN
9789044319156
Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Bianca1990
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (2)

Keuze van de redactie

Klaterend goud

door: Cees van Rhienen 1 like
vloeiend bloed en seks,In Verdorven, het debuut van Brian Freeman, hebben de lezers al kennis kunnen maken met rechercheur Jonathan Strike. Freeman liet er de indruk achter dat er ongetwijfeld nog meer avonturen voor deze speurneus te beleven zouden zijn. Die indruk blijkt te kloppen. In zijn...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De stripper

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.