Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Struikmeisje

De twaalfjarige Erie gaat niet meer naar school. Ze wil geen suffe werkstukken maken, ze wil niet samenwerken en ze wil al helemaal niet weten wat haar klasgenoten over haar zullen denken nu haar diagnose is vastgesteld. Eindelijk kan ze haar eigen project starten. Ze observeert de bewoners van vakantiepark De Vliegenzwam vanuit de struiken, want ze heeft een belangrijke vraag: Waarom doen mensen wat ze doen?

Bas baalt. Zijn vader heeft hun huis in de stad verruild voor de gezonde boslucht op vakantiepark De Vliegenzwam. En dus woont Bas ineens in een bos op een heuvel. Zónder asfalt. Lekker handig als je in een rolstoel zit en graag rolstoelbasketbal speelt.

Als Erie Bas vanuit een struik observeert, ontdekt hij haar. Een struikmeisje! Een meisje dat alles weet van dieren, maar niks van mensen. Voor Bas het weet, heeft ook hij een eigen project. Hij gaat op zoek naar een antwoord op de vraag: Waarom doet Struikmeisje wat ze doet?

Toon details

Recensies (8)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Struikmeisje het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Het boomhuis in het bos van TJ Klune is door de Hebban Crew gekozen tot het Hebban Boek van de Maand in oktober. Een geweldig boek voor jong en oud!

Reageren op Struikmeisje

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.