Advertentie

Swahili voor beginners (van Kaapstad naar Cairo)

0
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Nadat zijn relatie is stukgelopen, besluit Peter Moore zichzelf dan maar te gaan verliezen in Afrika. Afrika is immers de plek voor ontdekkingsreizigers, schurken en romantici, ideaal dus voor Peter.

In zes maanden reist hij van Kaapstad naar Cairo. Peter trekt door safariparken en langs watervallen, door wereldsteden en piepkleine dorpje, ontmoet uiteenlopende mensen en komt in allerlei vreemde situaties terecht.
Zo ontsnapt hij in Ethiopie aan een opstand door zich te verstoppen in een doodskistenwinkel, figureert als Duitse soldaat in een Oscar-winnende film en ontduikt 20.000 vrouwelijke schonen op het feest van de koning van Swaziland. Oh, er was ook nog die keer dat hij onder bedreiging van een lijfwacht met een geweer een feestje ter ere van Robert Mugabe moest verlaten.

Peter Moore schreef eerder No shitting in the toilet en Van hier naar daar en heeft inmiddels meer dan 90 landen op zijn naam staan. Als hij niet op reis is, woont hij in Sydney, Australie, met zijn kersverse vrouw en zijn sneeuwbollenverzameling.

'Alles is altijd anders dan je verwacht.' Peter Moore.
Genre
Feelgood
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Forum
ISBN
9022538125
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic