Het probleem met het opsluiten van een roofdier is dat het er op een dag uit kan komen...
Scarletta.
Bastaard, dochter van een verrader.
Voor de Italiaanse Don van New York ben ik niets meer dan een instrument om te gebruiken. De prijs die ik moest betalen voor de zonden van mijn vader was mijn gehoorzaamheid. Maar Dominick Romano had moeten werken aan het verkrijgen van mijn loyaliteit, want de kettingen waarmee hij me in de boeien sloeg, zijn verbroken.
De Vier Families hebben altijd al de scepter gezwaaid in New York: de Italiaanse maffia, de Ierse maffia, de Russische Bratva en de Jirocho Yakuza-clan.
Het is een alliantie die zich hult in vredesverklaringen, terwijl ze elkaar in de rug steken.
Maar er is een nieuwe speler op het toneel verschenen: het Syndicaat. Drie mannen die uit hetzelfde bloed zijn geboren als degenen wiens koninkrijken ze komen veroveren.
Ze denken dat ze me op dezelfde manier kunnen gebruiken als mijn oom, maar als ze beseffen dat ik geen jonkvrouw in nood ben, staat ze een onaangename verrassing te wachten. Ik heb al die tijd een mes in mijn hand gehad en ik heb gewacht op het moment om de slag toe te brengen die het bloedbad zal beginnen.
Ik zal niet voor hen buigen.
Maar binnenkort zal heel New York, en iedereen die denkt dat hij er de scepter zwaait, voor mij op de knieƫn gaan.
Inclusief deze drie...
Scarletta.
Bastaard, dochter van een verrader.
Ik zal niet voor hen buigen.
Inclusief deze drie...