Advertentie
Taxipraat

Taxipraat

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 1 Recensies 2
  Topics 0
Veertien taxichauffeurs vertellen over de bikkelharde concurrentie tussen Uber en eenmanstaxibedrijven, over pikante seksscènes, schaamteloze dronkaards en drugsverslaafden, professionele ruziemakers en racisten, brutale wanbetalers en vuil gebekte straatboefjes die er niet voor terugdeinzen een wapen boven te halen.

Gelukkig verlopen de meeste ritten wel vlot en soms valt er heugelijk nieuws te melden, want af en toe doet de taxi dienst als kraamkliniek of salon. In andere gevallen verandert hij in biechtstoel, boudoir, kantoor, snackbar, café of toilet en een enkele keer zelfs in plaats delict en sterfkamer.

Taxichauffeurs komen in aanraking met reizigers uit alle lagen van de bevolking – u zal zelfs een aantal beroemdheden de revue zien passeren – en die kleurrijke mengelmoes leidt tot hilarische situaties met onconventionele figuren die alle registers opentrekken.
Genre
Mens & Maatschappij
Uitgeverij
Houtekiet
Laatste editie
05 juli 2019
ISBN
9789089247568 , 9789089247575
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Taxichauffeur is zoveel meer dan iemand die je van A naar B brengt

door: Anneke 1 like
Bij het zien van de schitterende cover van Taxipraat van Veerle Maebe krijg je meteen een idee waar het boek over zal gaan. De titel maakt nieuwsgierig, maar ook hier krijg je al een vermoeden waar het boek over zal gaan. In Taxipraat van Veerle Maebe vertellen veertien taxichauffeurs over de leuke...

Grappig boek

door: DansendeBeer 1 like
Een grappig boek dat boordevol leuke anekdotes staat. Op de beste momenten is het alsof je echt in de taxi zit. Bovendien ben ik de job van de taxibestuurder steeds beter gaan appreciëren. Ook de strijd met Uber komt volop aan bod. Af en toe had wat meer objectieve informatie gemogen, maar een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook