Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Teer

teer is een stadsodyssee waar poëzie en proza op 48 pagina's samenvloeien tot één enkel gedicht. Een rauwe zoektocht in 24 uur door straten van wanorde en bittere vertwijfeling, doorvlochten met een koortsachtige gedrevenheid naar liefde, geluk en geborgenheid.

'geestrijden, noemt ze het'

Maarten van den Berg (1970) is dichter, schilder, beeldhouwer en taxichauffeur. Hij woont en werkt in Maastricht. Als geboren Limburger groeide hij op in Alphen aan den Rijn waarna hij een studie beeldhouwen volgde aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht. Zijn poëzie en beeldend werk worden gekenmerkt door een sterke binding met de dagelijkse realiteit en een onmiskenbare romantische inslag.

Hij publiceerde Hersenzalf (Gianni 2006), Traktaatjes (Prometheus 2008) en Pleistermozaïek (Literair Station Venlo 2011)
en werd in diverse bloemlezingen opgenomen, waaronder Alles staat nog op zijn plaats (Contrabas 2010) en Ne Pas Perdu (Azul Press 2010).

Toon details

Schrijf een recensie

Is Teer het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Teer

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.