Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Ten Hag
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 1

Ten Hag

1

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 8 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

Dit is de eerste biografie over Erik ten Hag. Het boek vertelt het complete verhaal van de voormalig profvoetballer van Haaksbergen tot en met zijn eerste maand als trainer van Manchester United. Na zijn carrière als voetballer begint Ten Hag zijn trainersloopbaan als assistent bij FC Twente en PSV. In zijn eerste seizoen als hoofdtrainer leidt hij Go Ahead Eagles naar de Eredivisie met de eerste promotie in zeventien jaar. Na Bayern München II en FC Utrecht wordt hij hoofdtrainer van Ajax waar hij ook internationaal de aandacht trekt met aantrekkelijk voetbal en het bereiken van de halve finales van de Champions League. Dit is het meest complete portret van de man die de complexe taak heeft gekregen om een einde te maken aan een decennium van teleurstelling bij Manchester United. Inclusief hoofdstukken over de eerste maand in deze nieuwe rol.

+


Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Sportbiografieen
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
Eerste editie
01 december 2022
Laatste editie
02 december 2022
ISBN
9789043926706 , 9789043926713


Boekinformatie wijzigenReacties op: Ten Hag

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken