Meer dan 6,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

The butcher’s book

Nieuwe, aangevulde editie van de klassieker van meester-beenhouwer Hendrik Dierendonck

Hendrik en zijn vader Raymond Dierendonck groeiden de afgelopen jaren uit tot dé referentie als het over vlees gaat. Ze leveren alleen kwaliteit van het hoogste niveau en worden gevolgd door talrijke topchefs.

Dierendonck is een van de voortrekkers van de internationale nose to tail-filosofie, waarbij letterlijk al het vlees van een geslacht dier benut wordt. Hij heeft zich gespecialiseerd in de veredeling en rijping van uitzonderlijk vlees, onder meer van het West-Vlaams rood rund.

Deze publicatie is een herwerkte uitgave van het cultboek The Butcher’s Book, dat uitgebreid werd met tientallen tijdloze recepten. Herontdek de heerlijkste klassiekers uit de toonbank van de slagerij en uit Dierendoncks sterrenrestaurant Carcasse, sta stil bij het beenhouwersambacht en leer zelf vlees te bereiden à la Dierendonck.

Met tekstbijdragen van Hendrik Dierendonck, René Sépul en Marijke Libert, en klassefotografie door Thomas Sweertvaegher, Piet De Kersgieter en Stephan Vanfleteren.
Toon details

Schrijf een recensie

Is The butcher’s book het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Een weelderige zomerse bruiloft in een luxe hotel aan zee wordt verstoord door de veertigjarige, pas gescheiden Phoebe. Voor ze het weet is ze bruiloftsgast tegen wil en dank. 'Scherp, geestig en een genot om te lezen.'

Om haar baan als video producer te redden, gaat Katie in zee met reddingszwemmer Hutch. Het enige probleem? Ze kan niet zwemmen. Wat begint als een leugentje om bestwil verandert al snel in een web van bedrog.

Reageren op The butcher’s book

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.