Think like an artist, don't act like one
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Think like an artist, don't act like one

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
In dit boek wandelen we de kunstgeschiedenis door om levenslessen te vinden voor ons eigen leven. Van de kunst van de oude Egyptenaren en Grieken tot de abstractie en het conceptuele van nu, met werken van Leonardo, Dürer en Rembrandt, Picasso, Warhol en Ai Weiwei. Kunst als voorbeeld voor vragen waar we allemaal voor komen te staan in ons leven: over succes hebben, over liefde, over werk, over vriendschap en over leven en dood.
Think Like an Artist, Don't Act Like One is een levendige introductie tot kunstgeschiedenis en toont aan hoe dit weerklinkt in ons dagelijks leven.
Koos de Wilt is schrijver, jurist en kunsthistoricus. Hij werkt op het snijvlak van cultuur en business. Hij publiceerde boeken als Rembrandt Inc, Het Grote Rijksmuseum Voorleesboek en boeken met onderwerpen die variëren van business, diversiteit, grachtenhuizen tot aan kerkinterieurs en dirigeren. Hij maakte daarnaast documentaires over onder andere Vermeer, Rembrandt en cultuur.
+


Genre
Stripboeken
Cadeauboeken algemeen
Aantal pagina’s
75
Uitgeverij
BIS Publishers
Eerste editie
17 oktober 2017
Laatste editie
17 oktober 2017
ISBN
9789063694760


Boekinformatie wijzigenReacties op: Think like an artist, don't act like one

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken