Advertentie
Toenhetlijk

Toen het lijk kwam bovendrijven

2
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0

Reid Bennetts carrière bij de politie van Toronto was voorgoed verknald toen hij met blote handen twee mannen doodde en hij in de landelijke pers werd afgeschilderd als een gewelddadige bruut.

Toen de gemeenteraad van Murphy's Harbour, een vredig, afgelegen dorpje aan een schilderachtig meer, hem dan ook vroeg daar de orde te komen handhaven, leek dat aanbod bijna te mooi om waar te zijn. Eindelijk kreeg Reid Bennett de kans de puinhopen van zijn verleden de rug toe te keren en zich een nieuw, rustig en min of meer normaal bestaan op de bouwen.

Maar dan wordt er in het meer een lijk aangetroffen en roept een Newyorkse vrouw wanhopig en buiten zinnen van angst zijn hulp in... en dan ontdekt Bennett dat zijn werkterrein wel eens minder idyllisch zou kunnen zijn dan hij aanvankelijk gedacht had.

Binnen een dag wordt een tweede lijk gevonden en een kist met verdovende middelen ontdekt en komt Bennett tot de slotsom dat het ogenschijnlijk zo rustieke dorpje in werkelijkheid een broeinest is van georganiseerde misdaad. En weer bindt Bennett op eigen houtje de strijd aan met gewetenloze moordenaars... en weer is hij genoodzaakt om zijn eigen leven en dat van anderen te redden...

Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
Dead in the water
Vertaald door
M. Cival
Uitgeverij
Sfinx, Uitgeverij De
ISBN
9789064933028
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic