Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Toeval bestaat niet
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 45 4 124 3 58 2 9 1 1

Toeval bestaat niet

237

Rank 3902 Gelezen 255 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 114 Favoriet 4 Recensies 24
Feelgood Lijsten 2 Spots 9   Topics 0

Als Anneloes door haar vriend Emiel verlaten wordt voor een jonge vrouw, begint ‘Toeval bestaat niet’ van Saskia M.N. Oudshoorn. In het begin van dit eerste deel van de serie ‘Liefde in Milaan’ is er nog lang geen sprake van Milaan: Anneloes neemt er naast haar werk op een reclamebureau een weekendbaantje in de snackbar bij om zo snel mogelijk van haar schuld af te komen. Verder hoeft het voor haar allemaal niet zo. Maar haar vriendinnen denken daar anders over en regelen een blind date. Anneloes gaat, met frisse tegenzin, om van het gezeur af te zijn. Dit wordt natuurlijk helemaal niks… Maar dan staat Gianluca tegenover haar. Charmant, grappig, en eigenlijk te knap en aardig om waar te zijn. Anneloes kan moeilijk geloven dat zijn interesse in haar oprecht is. Als hij haar uitnodigt om met hem naar Milaan te gaan en op het laatste moment niet zelf komt opdagen, maar zijn irritante PA Constance stuurt, wordt haar vermoeden bevestigd – denkt ze. ‘Toeval bestaat niet’ is een heerlijk wegdroomverhaal van Saskia M.N. Oudshoorn, winnaar van de #KoboTalent wedstrijd.

+


Genre
Feelgood
Populaire fiction algemeen
Serie
Liefde in Milaan (1)
Aantal pagina’s
85
Uitgeverij
Z&K
Eerste editie
07 juli 2020
Laatste editie
01 januari 2021
ISBN
9789020542776


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Saskia M.N. Oudshoorn
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (24)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Toeval bestaat niet

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.