Advertentie

Recept voor geluk

166

Rank 548 Gelezen 181 Aan het lezen 14 Wil ik lezen 118 Favoriet 6 Recensies 16
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 5   Topics 0

De 24-jarige Liv werkt onder toeziend oog van een opdringerige manager in de keuken van een grote hotelketen. De uren zijn lang en het werk eentonig; ze kan niets van haar creativiteit kwijt in het gebak dat ze dag in dag uit op basis van exact hetzelfde recept moet maken. Wanneer ze op een regenachtige middag samen met haar vriend Onno langs een verwaarloosd winkelpand in de binnenstad slentert, komt haar droom van een eigen patisserie opeens weer in alle hevigheid opzetten.

Onno heeft zijn bedenkingen, maar Liv besluit de sprong te wagen en ondertekent impulsief het huurcontract. Al snel komt ze erachter dat het beginnen van een eigen zaak heel wat voeten in de aarde heeft. De hulp die ze krijgt van Matthew, de handige en vooral knappe zoon van de huurbaas, is daarom meer dan welkom. Maar zijn aanwezigheid zorgt er ook voor dat Livs relatie met Onno steeds meer onder druk komt te staan. En wie is toch dat meisje dat elke dag langskomt en alle recepten overschrijft ...?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Serie
Geluk (1)
Aantal pagina’s
244
Uitgeverij
Sweek
Eerste editie
18 maart 2020
Laatste editie
18 maart 2020
ISBN
9789463984508


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Francisca den Otter
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (16)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Recept voor geluk

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.