Advertentie
Recept voor geluk

Recept voor geluk

17
Rank 111 Gelezen 17 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 20 Favoriet 0 Recensies 3
Thrillers & Spanning   Topics 0
De 24-jarige Liv werkt onder toeziend oog van een opdringerige manager in de keuken van een grote hotelketen. De uren zijn lang en het werk eentonig; ze kan niets van haar creativiteit kwijt in het gebak dat ze dag in dag uit op basis van exact hetzelfde recept moet maken. Wanneer ze op een regenachtige middag samen met haar vriend Onno langs een verwaarloosd winkelpand in de binnenstad slentert, komt haar droom van een eigen patisserie opeens weer in alle hevigheid opzetten.
Onno heeft zijn bedenkingen, maar Liv besluit de sprong te wagen en ondertekent impulsief het huurcontract. Al snel komt ze erachter dat het beginnen van een eigen zaak heel wat voeten in de aarde heeft. De hulp die ze krijgt van Matthew, de handige en vooral knappe zoon van de huurbaas, is daarom meer dan welkom. Maar zijn aanwezigheid zorgt er ook voor dat Livs relatie met Onno steeds meer onder druk komt te staan.
En wie is toch dat meisje dat elke dag langskomt en alle recepten overschrijft ...?

Saskia M.N. Oudshoorn won met deze heerlijke feelgood 'Recept voor geluk' de #KoboTalent schrijfwedstrijd 2019.
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
244
Uitgeverij
Sweek
Laatste editie
20 november 2019
ISBN
9789463984508
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Francisca den Otter
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (3)

Recept voor geluk met veel humor en gebak

door: Marianne69 2 reacties 1 like
Liv werkt met een flinke portie tegenzin als patissier in de keuken van hotelketen van der Arend, maar haar droom is om een koffietentje annex patisserie voor zichzelf te beginnen. Haar vriend Onno, die voornamelijk met zichzelf bezig is, vindt dat een slecht plan. Dan krijgt Liv de kans om een...
ebook

Recept voor geluk

door: Iris Bos-Rongen 1 like
Lekker boek, voor op een luie zondag! Een boek, waar je snel door heen gaat. Met een glimlach dicht geslagen! Genoten van de recepten die erin staan!

Heerlijk meeleven en spontane trek

door: Randy 1 like
Recept voor Geluk verteld het verhaal van Liv Veerman. De 24-jarig Liv werkt in de keuken van Hotel van der Arend waarbij ze dagelijks zorgt voor alle lekkere taartjes, koekjes en andere heerlijke hapjes die je bij een high tea kunt verwachten. Ze droomt van een eigen winkeltje met haar eigen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook