Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Tossa

Tossa is een verhaal over vrijheid, vriendschap, liefde en de dood. Alles wat het leven behelst, in al zijn facetten. Een onweerstaanbare, anekdotische roman die zich afspeelt in de natuurlijke rauwheid van de Alpen, de mediterrane gemoedelijkheid van de Middellandse Zee en het roerige brein van Marlin.
In Tossa neemt Marlin je mee in een razende, ontroerende reis langs de rafelranden van zijn leven. Vanuit het kleine bergdorp in de Alpen waar hij een nieuw bestaan probeert op te bouwen, beziet hij zijn verleden, heden en toekomst en bevraagt hij alles wat hem voorheen belangrijk leek.
De herinneringen aan de lange tafelgesprekken met zijn drie beste vrienden in het Catalaanse kustplaatsje Tossa de Mar, vormen een dankbare inspiratiebron voor zijn overpeinzingen. De vraag die Flynn hem stelde op zijn sterfbed, is hierbij zwaarwegend.
“Wat betekent vrijheid voor jou?”
Toon details

Recensies (8)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Tossa het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Tossa

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.