Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Tour d'amour
  Lees een fragment
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 7 3 10 2 1 1 3

Tour d'amour

25

Gelezen 29 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 13 Favoriet 1 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0

In een charmant Frans bergdorpje gaan de bewoners in verzet.

Het postkantoor in Fogas is helemaal afgebrand. Véronique, de postjuffrouw, hoopt dat het zo snel mogelijk heropend zal worden. Maar de eigenzinnige dorpsbewoners hebben het veel te druk om haar te helpen. Burgemeester Papon heeft zijn joie de vivre verloren. Zelfs de dorpspolitiek laat hem koud. En het lijkt erop dat locoburgemeester Christian (die een oogje heeft op Véronique) zijn boerderij moet verkopen. Dan is er nog een fel omstreden plan uit Parijs om beren te herintroduceren in het gebied. Het wordt de dorpsbewoners allemaal te veel. Ze gaan in verzet. Zelfs de heilige Tour de France moet eraan geloven!

Tour d'amour: het zelfstandig te lezen vervolg op Met de Franse slag en De dorpswinkel van Madame Josette. In de bestsellertraditie van Joanne Harris' Chocolat en Peter Mayles Een jaar in de Provence.

Julia Stagg woonde zes jaar in het Zuid-Franse departement Ariège aan de voet van de Pyreneeën, waar ze een kleine 'auberge' runde en het als haar plicht voelde de Fransen ervan te overtuigen dat sommige Engelsen wel degelijk kunnen koken. Nu verdeelt ze haar tijd tussen de Yorkshire Dales en de Pyreneeën.

'Leuk! Vanaf bladzijde één word je meegenomen naar het dorpsplein van Fogas.' - Cosmopolitan

'Heerlijk vlot geschreven met een spannend einde. Neem er de tijd voor onder het genot van een lekker glas (liefst Franse) wijn.' - The Sword.nl over De dorpswinkel van Madame Josette Tour d'amour


+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgeverij
The House of Books
Eerste editie
08 mei 2014
Laatste editie
08 mei 2014
ISBN
9789044343564 , 9789044343571 , 9789044358032


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Tour d'amour

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.