Advertentie

Toxine

79

Rank 2569 Gelezen 87 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 98 Favoriet 6 Recensies 36
Young adult Top25's 4   Topics 0

Als Offer en bezit van de Opperheer heeft Khala geen beslissingsrecht over haar eigen leven. Want hij wil haar bijzondere gave, haar Talent om te doden door een enkele aanraking, voor zichzelf gebruiken. Enkel zo kan hij de toxische macht over zijn rijk vergroten en zijn vijanden voorgoed vernietigen. Om uit zijn klauwen te blijven, moet Khala vluchten. Samen met een mysterieuze bandiet en een roodharige furie begint ze aan een hels avontuur. Tot ze tijdens haar vlucht de uitgelezen kans krijgt om zelf de strijd met de Opperheer aan te gaan. Daarvoor moet ze echter tot het uiterste gaan. En om te winnen, moet ze doden. Maar zijn haar bondgenoten wel te vertrouwen? En wie is de Zwarte Slang die haar overal weet te vinden?

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Aantal pagina’s
300
Uitgeverij
Hamley Books
Eerste editie
12 februari 2020
Laatste editie
17 februari 2020
ISBN
9789463967075 , 9789463967082
Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Hamleybooks
Rapporteer deze bijdrage

Advertentie

Recensies (36)

Keuze van de redactie
Silke Gorremans Hebban Recensent

Belgisch debuut dat klaar is voor de internationale markt

door: Silke Gorremans 3 likes

Originele, Nederlandstalige Young Adult-verhalen – laat ons eerlijk zijn – zijn zeldzaam. Nog zeldzamer zijn de exemplaren die zonder twijfel een plaatsje verdienen tussen de grote buitenlandse spelers. Maar laat Toxine van Rani De Vadder nu net zo een niet te missen pareltje zijn. Was Toxine in...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Toxine

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.