Advertentie

Trisylia

2

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 2
Fantasy & SF   Topics 0
Trisylia, de vergeten oorlog:

Honderdzestig jaar vrede is genoeg om mensen de ellende van oorlogen te doen vergeten. Dat geld niet voor iedereen. Wanneer een eeuwenoude vijand terugkeert kan alleen de gebundelde kracht van de koninkrijken voorkomen dat de wereld vervalt in chaos. Als koning Walton echter besluit om de andere koninkrijken aan te vallen lijkt alle hoop verloren. Earin onderneemt een haast dwaze missie om mensen te verbinden en de vijanden te verslaan. Samen met zijn vriend Arvid, de prinses van Fondorff en haar zus begint een groots avontuur. Kan hij mensen overtuigen en voorkomen dat Trisylia door oorlog wordt verslonden?

“Trisylia is het boek voor elke fantasie liefhebber.” Bookstamel – Melanie Hoogvliet

“Met een spetterend en magisch einde verlang je als lezer naar meer.” My Winged Books – Minca Huiberts

“De vlotte schrijfstijl en de vele actiepunten zorgden ervoor dat ik het boek niet weg kon leggen.” Dutchstorylover - Manon Borgen

“Dit eerste deel van de Trisylia-serie belooft veel goeds voor wat we nog mogen verwachten.” Booksandsparkles – Nathalie Lamers

Steven van den Berg:

Steven had op jonge leeftijd al een rijke fantasie, die gepaard gaat met een voorliefde voor geschiedenis. Mythologieën en volksverhalen konden zijn aandacht altijd vasthouden.

Zijn passie voor het fantastische genre kwam toen hij op zijn twaalfde ‘Roverandom’ las, een werk van Tolkien. Vanaf dat moment werd menig fantastisch boek verslonden. Gevoed door verhalen, films en de wereld om hem heen kwam Trisylia tot stand. Steven schroomt niet om af te wijken van bewandelde paden, waarmee hij zijn lezer af en toe graag in de verbazing laat vallen.
+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Aantal pagina’s
271
Uitgeverij
Ambilicious LLP
Eerste editie
07 juni 2021
Laatste editie
07 juni 2021
ISBN
9789493210608


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Trisylia

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken