Advertentie

Uiteindelijk is alles goed

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
2020 was een heel vreemd en gek ‘coronajaar’. Het stond in het teken van wereldwijde crises, angst en onzekerheid, allerlei maatregelen en protesten, en van vijanddenken en beschuldigingen over en weer.

In deze verwarrende tijd laat een jonge vrouw haar stem horen en spreekt duidelijke taal: Christina von Dreien (2001), vertegenwoordigster van een nieuwe generatie jonge mensen die ons de weg wijzen en positieve impulsen aan de mensheid geven. Haar indrukwekkende kijk op dingen opent een nieuw, breder perspectief op de huidige wereldsituatie en op de periode 2021/2022. Zonder de gebruikelijke clichés van dwarsdenkers en spiritualisten te gebruiken slaagt ze erin met haar eenvoudige en briljante boodschap het hart van mensen te bereiken en te raken.

Dit boek nodigt ons uit om anders naar de wereld om ons heen te kijken en de verantwoordelijkheid voor wat er allemaal in de wereld gebeurt te verplaatsen van de politieke arena naar onszelf: wat kun je als individu concreet bijdragen aan een positieve verandering van ons huidige destructieve en noodlijdende systeem?

- In alles het positieve zien en bevorderen
- Je openstellen voor nieuwe inzichten
- Niet bang zijn, wat er ook gebeurt
- Erop vertrouwen dat alles uiteindelijk goed zal komen
- Je spirituele helpers om ondersteuning vragen
- Tevredenheid, dankbaarheid en vergeving aan de dag leggen

Christina’s oproep geeft ons kracht en vertrouwen: we kunnen en zullen voor onszelf de mooie, geheelde wereld scheppen waarin wereldwijde vrede heerst en waar we allemaal zo naar verlangen. En dat gaan we nu doen.

Een klein boekje dat ons veel moed geeft.
+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Esoterie algemeen
Aantal pagina’s
96
Uitgeverij
Uitgeverij Akasha
Eerste editie
27 november 2020
Laatste editie
27 november 2020
ISBN
9789460152054


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Uiteindelijk is alles goed

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.