Advertentie
Upbeat

Upbeat

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Joris Bos is een muziekmaker die op het verkeerde moment een huis koopt, op de verkeerde vrouw verliefd wordt en met wie het misschien wel helemaal verkeerd afloopt. Waartoe is hij allemaal bereid om uit de schulden te komen?

Upbeat is de eerste audioroman in het Nederlandse taalgebied. Een unieke luisterbeleving in woord en muziek. In deze bij vlagen absurdistische satire verhaalt Onno te Rijdt (bekend van o.a. de romans Mores en Het spel) over Joris’ wanhoop, het vercommercialiseren van de maatschappij, hier verbeeld door de pretparkisering van een ecologische woonwijk in Amsterdam, en de verhouding tussen taal en muziek.

De ingesproken tekst wordt afgewisseld met muziek. Die verklankt gebeurtenissen of emoties, en geeft vaak een humoristische draai aan het geheel. Het resultaat is een muzikale achtbaan met onder veel meer pop en rock, bluegrass, klassieke muziek, dance, en parodieën op of hommages aan spaghettiwesternsoundtracks en jaren zeventig politieserie- en softpornomuziek.

In deze digipack zit een bookcard met een unieke code, waarmee u Upbeat via de QFM luisterapp direct kunt streamen op uw smartphone of tablet. Downloaden van de mp3-bestanden is ook mogelijk. Voor verdere details zie de binnenkant. Nog veel meer informatie over Upbeat is te vinden op www.onnoterijdt.nl.
NB Na verbreking van de sealing kan Upbeat niet meer geruild worden!
Genre
Literatuur & Romans
Uitgeverij
Onno te Rijdt
Laatste editie
31 mei 2019
ISBN
9789090316536
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic