Advertentie
Vallende man

Vallende man

15
Gelezen 20 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 2
Literatuur & Romans   Topics 0
De nieuwe roman van Don DeLillo opent met een aangrijpende scène: het instorten van de Twin Towers op Manhattan – letterlijk van binnenuit beschreven. Keith Neudecker weet te ontkomen, en loopt daarna regelrecht naar het huis van zijn ex-vrouw en hun zoontje, zonder precies te weten waarom. De hereniging zal uiteindelijk op niets uitlopen, omdat het gebeurde bij Keith zoveel losmaakt dat zijn hele leven overhoop gehaald wordt. Ook knoopt hij een vervreemdende, maar troostende relatie aan met de vrouw wier aktetas hij per ongeluk heeft meegenomen bij de vlucht uit zijn kantoor.
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Anneke de Blok Rob Veer
Uitgeverij
Anthos
Laatste editie
04 maart 2011
ISBN
9789022322123 , 9789041411921 , 9789041418791
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Recensie Vallende man

door: Maria van Ewijk 1 like
Een wat deprimerende maar indringende en aangrijpende roman waarin het leven van Keith, één van de overlevenden van de aanslagen op de TwinTowers, centraal staat. De impact op zijn leven is gigantisch en wordt vanuit hemzelf en zijn (ex)vrouw, Lianne, beschreven. Behoorlijk indrukwekkend omdat...

Recensie Vallende man

door: 1 like
Een roman over de gevolgen van 9/11 binnen een gezin. Vandaag, precies 10 jaar na de aanslagen heb ik de laatste bladzijde van dit boek gelezen. Het is een treurig , beetje deprimerend boek waarin de impact van de aanslagen beschreven wordt.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook