Advertentie

Valstrikken in en om een Veluwse villa

1

Rank 1221 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0

Inspecteur Onge van de Amsterdamse recherche is meer dan duidelijk: 'Weglopen van een plaats waar misdrijven zijn gepleegd is vragen om een nachtje cel,' Jan Prins moet toegeven dat, als je de zaken zo bekijkt, hij, Bob en Arie beter in Buurse hadden kunnen blijven nadat ze een stel dieven en helers hadden klemgezet. En dat ze ook in Zeeland niet hadden moeten verdwijnen nadat ze vier Fords Transit plus een grote lading gestolen goederen in handen van de politie hadden gespeeld. Niet weglopen, inspecteur Onge is zo duidelijk dat Jans oren er nog lange tijd van klapperen.

Waarna de drie jongens er in Domburg vandoor gaan nadat ze enkele personen hebben overmeesterd en vastgebonden in een vakantiebungalow. Ze kunnen ook moeilijk anders, want blijven had hun plannen doorkruist om een statig heerschap te kidnappen dat weet waar de vierkante Boer en de mysterieuze Daan zijn gebleven.

Na een aanslag met een Dodge RAM belanden de jongens bij een afgelegen Veluws huis met de naam La Villa dat later beter Villa Valstrik had kunnen heten. In een wijnkelder treffen zij twee mensen en die zijn vastgebonden. Buiten lopen mannen met geweren die bereid zijn om te schieten.

Bob en Jan schieten terug, Arie maakt plannen. Het leidt ertoe dat de jongens eindelijk opnieuw voor de keuze staan: óf er weer vandoor gaan met als mogelijk resultaat dat de halve landelijke politiemacht naar hen op zoek gaat óf blijven, Onge bellen en hopen dat hij is uitgefoeterd voor ze van pure vermoeidheid omvallen.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Serie
Bob Evers (66)
Aantal pagina’s
182
Eerste editie
01 januari 2021
Laatste editie
29 maart 2021
ISBN
9789082661293


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Valstrikken in en om een Veluwse villa

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.