Advertentie

Vampiers

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0

De vampier is gevaarlijk maar onweerstaanbaar. Hij speelt met ons hart terwijl hij loert op onze ziel.
Zijn vermogens – eeuwig leven, verdwijnen als mist, vliegen en het beheersen van iemands geest – zijn het onderwerp van legenden en inspireren zijn fans tot totale toewijding.
Dit boek, dat verhalen over alle grote vampiers bijeenbrengt, is een feest voor iedereen die een fan is van de vele films, tv-series en boeken waarin de vampier tot leven wordt gewekt. Of hij nu de vorst is van het pure kwaad of een antiheld met een gebroken hart, er wordt een epische strijd geleverd tussen zijn menselijke aard en onmenselijke instincten.
De auteur Joules Taylor kijkt verder dan de stijlvolle glamour van het witte doek en brengt verslagen bijeen over echte vampiers, zowel fysieke als mentale. Ontdek met haar de oude en moderne vampiermythen van over de hele wereld.
Duik diep in de duistere mysteriën van de vampier en ontdek welke instrumenten een vampierjager te allen tijde bij zich heeft; leer hoe u een psychische vampier kunt herkennen en tegenhouden; en ontdek waarvoor de schepselen van de nacht nog altijd bang zijn. Een boek om onder uw kussen te leggen!

+


Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Eerste editie
10 februari 2010
Laatste editie
10 februari 2010
ISBN
9789048302123


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Vampiers

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.