Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Van bouillon tot soep

Bouillon is het geheim van een goede soep. Daarom begint Van bouillon tot soep met de basis. Toegegeven, bouillon zelf maken vergt tijd, maar die tijd heeft de bouillon nodig, niet jij. En het is zeker geen verloren tijd, want in de praktijk ben je met meer dan één maaltijd bezig. Je maakt gebruikt van restjes – afsnijdsels van groenten, botten, graten… – dus zero waste is hier geen loos begrip. Bouillon is een heerlijke basis voor sauzen en stoofpotjes. En gezond is het ook: bouillon zit vol essentiële voedingsstoffen – collageen, aminozuren, mineralen, spoorelementen. Het is bijvoorbeeld bewezen dat kippensoep helpt wanneer je zwaar verkouden bent. Met de zes bouillons in dit boek – twee groentebouillons, kippenbouillon, runderbouillon, visbouillon en zeewierbouillon – kun je de heerlijkste soepen bereiden: knolselderij-venkelsoep, zomerse boerensoep, kippensoep met pasta, echte borsjtsj, Thaise krabsoep met citroengras, misosoep met twee soorten paddenstoelen… Klassiekers en verrassende recepten voor alle seizoenen, mét foto’s waaruit je de soep zo zou willen oplepelen.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Van bouillon tot soep het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Van bouillon tot soep

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.