Advertentie

Van de Kalahari tot de Namib

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
In een gehucht in de Namib-woestijn ontmoette ik ooit een man die 24 jaar eerder met vakantie naar Namibië was gegaan, en nooit meer was weggegaan.
Want ja, je kunt niet alleen verliefd worden op een mens, maar ook op een land.
En dat is duidelijk het geval met Edgar Peijnenborgh, de schrijver van dit boek. Hij is verliefd geworden op Namibië, dat prachtige land van bergen en vlaktes, van fascinerende mensen en ongerepte natuur, van hete woestijnen en barre kusten, waar de koude zee op de verlaten stranden beukt.
In dit boek, `Van de Kalahari tot de Namib , doet hij verslag van zijn eerste kennismaking met Namibië, een uitgebreide reis die hij per auto met twee vrienden maakte door Namibië en Botswana.
Hij beschrijft zijn liefde voor de mensen, de natuur en het land, en maakt merkwaardige avonturen mee, waar hij met veel humor over vertelt.
Bij die ene reis bleef het niet. Edgar is inmiddels alweer een aantal malen teruggeweest, maakt een nieuwsbrief en heeft een prachtige website opgezet - die ik iedereen kan aanraden - en begon een project voor de Himba s in het noorden van het land.

Ton van der Lee
+


Genre
Literaire non-fictie , Reizen & Talen
Reisverhalen
Aantal pagina’s
140
Uitgeverij
GigaBoek
Eerste editie
13 juli 2021
Laatste editie
13 juli 2021
ISBN
9789085481003


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Van de Kalahari tot de Namib

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken