Advertentie
Vandaag nog blij met jezelf

Vandaag nog blij met jezelf

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Lach jij tegen je spiegelbeeld? Of werp je jezelf eerder een boze en kritische blik toe? En kan het altijd beter met wat je gepresteerd hebt? Als je jezelf wel eens een oprecht compliment wilt geven, begin dan met Vandaag nog blij met jezelf en ontdek hoe je meer tevreden kunt zijn met wie je bent.

In dit deel lees je artikelen over: body positivity, hoe ontwikkel je zelfcompassie, de valkuilen van perfectionisme, je leest hoe te luisteren naar en te vertrouwen op je lichaam.

Je krijgt tips over: hoe te stoppen met vergelijken, je zelfvertrouwen een boost te geven, de controle los te laten en je grenzen aan te geven. Ook tal van oefeningen waar je direct mee aan de slag kunt zoals: dankbaarheidsoefeningen, oefeningen hoe je kijkt naar wat wél gelukt is en dat ook vieren én je gaat in gesprek met je innerlijke criticus.

Net zoals de eerdere delen laat dit boek zich lezen als een tijdschrift. Nog dezelfde dag zit je vol inspiratie door de verhalen en goede raad van (wetenschappelijke) experts en ervaringsdeskundigen. Elk deel staat voor een eigen uitdaging, maar geschreven en vormgegeven in dezelfde herkenbare en aantrekkelijke stijl. De perfecte aanmoediging om vandaag nog aan jezelf te werken en meer van het leven te genieten.
Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Aantal pagina’s
96
Uitgeverij
Uitgeverij Thema
Laatste editie
09 november 2020
ISBN
9789462722606
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic