Advertentie

Vechten voor Max

38

Gelezen 42 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 17 Favoriet 1 Recensies 6
Thrillers & Spanning Lijsten 1   Topics 0

"Wat doe je als je zoon wordt beschuldigd van moord? Met pijn in het hart laat Danielle Parkman haar autistische, maar superslimme zoon Max opnemen in de gerenommeerde inrichting Maitland. In plaats van beter gaat het daar steeds slechter met hem. Toch kan ze onmogelijk de door de artsen gestelde diagnose te accepteren: Max zou agressief en gevaarlijk zijn. Zo kent ze haar zoon absoluut niet! Woedend besluit ze Max weg te halen uit Maitland, maar dan vindt ze hem bewusteloos in een kamer, onder het bloed, naast een jonge patiënt die wreed is doodgestoken. Max wordt beschuldigd van de moord, en Danielle is de wanhoop nabij. Hoewel alles tegen hem pleit, is ze ervan overtuigd dat hij onschuldig is en dat de werkelijke moordenaar vrij rondloopt. Met hulp van advocaat Tony Sevillas en de shabby privédetective Doaks bindt ze de strijd aan met het systeem. Ze moet de waarheid achterhalen - en haar kind redden..."

+


Genre
Thrillers & Spanning
Pockets spanning
Literaire thriller
Romantiek
Vertaald door
Mieke Trouw
Uitgeverij
Harlequin IBS Thriller
Eerste editie
01 januari 2011
Laatste editie
18 februari 2019
ISBN
9789034752840 , 9789462531666 , 9789461700902


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (6)

Keuze van de redactie
Jennefer Mellink Auteur

Geen thriller, wel een aanrader

door: Jennefer Mellink 1 like

Antoinette van Heugten heeft haar baan als internationaal strafrechtadvocate aan de wilgen gehangen omdat ze zich volledig op haar debuut Vechten voor Max wilde storten. Haar jarenlange ervaringen als strafrechtadvocate en haar twee autistische kinderen vormen, samen met een flinke dosis fantasie,...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Vechten voor Max

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.