Advertentie

Veilig leren lezen

20

Gelezen 21 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 2
Literatuur & Romans Artikelen 2 Lijsten 1   Topics 0

Schrijvers kunnen wat vanzelfsprekend lijkt van een onverwachte kant bekijken en bijzonder maken. Dat Esther Gerritsen daarin het meesterschap bereikt, laat ze in haar columns zien. Zelfs een onderwerp als Veilig Leren Lezen verliest zijn onschuld als Esther het aanraakt. En dat geldt ook voor supermarktbezoeken, autorijden, familieaangelegenheden afhandelen of dammen bij de Chinees. Onderzoekend, openhartig en humoristisch schrijft ze wekelijks in haar populaire VPRO-column over zichzelf, maar eigenlijk schrijft ze over ons allemaal. Herkenbaar, scherp en verrassend. Veilig Leren Lezen is een selectie van de VPRO-columns die Esther Gerritsen schreef tussen 2012 en 2016.

+


Genre
Literatuur & Romans
Gebundelde literaire columns
Uitgeverij
Geus B.V., Uitgeverij De
Eerste editie
01 juli 2016
Laatste editie
05 juli 2016
ISBN
9789044537673 , 9789044537680


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (2)

Keuze van de redactie
VictorDLV Hebban Recensent

Geslaagde collectie 'waarom ik'-momenten

door: VictorDLV 2 reacties

Columns schrijven in de VPRO Gids - daar moet je op z'n minst een béétje gek voor zijn. Is Esther Gerritsen (bekend van Dorst, Roxy en Superduif) wel prettig gestoord genoeg? Zeker wel. Esther hééft die opmerkingsgave en dat gevoel van anders zijn. In de honderd korte columns die zijn gebundeld in ...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Veilig leren lezen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken