Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Verlangen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 2 3 2 2 0 1 0

Verlangen

5

Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 1 Recensies 2
Young adult   Topics 0
Lang geleden was Aera één groot, welvarend koninkrijk. Gebeurtenissen die niemand zich tegenwoordig nog kan herinneren, leidden echter tot een radicale tweedeling waarbij de concurrerende Noorder en Zuider Koninkrijken werden geboren.

Na de inval in De Naald vlucht Haelen naar het Zuider Koninkrijk. Haar doel, het omwerpen van de Noordelijke regering, leek nog nooit zo ver weg. Wat ze aan de andere kant van de grens ontdekt, had ze echter niet voor mogelijk gehouden. Ze ontmoet mensen die ze nooit had gedacht te zullen ontmoeten en leert dat de Noorderlingen en Zuiderlingen helemaal niet zoveel van elkaar verschillen. Ook het Zuiden heeft dringend behoefte aan een redder. Om beide rijken te kunnen helpen zal ze de waarheid moeten ontdekken, en alleen de Volksvertegenwoordiger kan haar daarbij helpen. Maar weet ze zijn geheim te ontrafelen voordat het Zuiden de aanval opent?
+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Uitgeverij
Palmslag
Eerste editie
08 april 2019
Laatste editie
08 april 2019
ISBN
9789493059122


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Keuze van de redactie

Meer pit, een beter tempo en verrassende wendingen

door: Anneke van Ieperen 1 like

Verlangen is de opvolger van Verraad, het in 2017 verschenen debuut van de Utrechtse geneeskundestudent Sanne de Bock.  Samen vormen zij de eerste twee delen van de trilogie ‘De strijd om Aera’. Aera was vroeger één groot, welvarend koninkrijk. Door gebeurtenissen die niemand zich kan herinneren is...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Verlangen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken