Advertentie

Verscholen achter mijn lach

4

Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 4
Non-fictie   Topics 0
Hanna Nissel was veertien jaar toen ze met haar familie vanuit Irak naar Nederland vluchtte. Ze was getraumatiseerd door de jarenlange oorlog en thuis was ze ook niet veilig. Haar vader en haar broer controleerden haar voortdurend en stonden niet toe dat ze met jongens omging. Na jaren van intimidatie en mishandeling bevrijdde ze zich uit deze situatie en kwam in een opvanghuis terecht.
Na een aantal jaren kreeg ze een relatie en met deze man kreeg ze twee kinderen. Ook hij bleek echter een overheersend karakter te hebben. Opnieuw was er voor haar geen ruimte en ze zag zich genoodzaakt, deze relatie te beëindigen. Ze kwam alleen te staan met haar twee kinderen.
Teruggeworpen op zichzelf, begon ze langzaam haar zelfvertrouwen op te bouwen en haar eigen leven vorm te geven. Haar grote innerlijke kracht en de juiste mensen om haar heen, hielpen haar, zich te ontwikkelen tot wie ze nu is: een sterke, dappere en warme vrouw.
Een inspirerend, hoopvol, ontroerend en meeslepend boek.
+


Genre
Literaire non-fictie
Waargebeurde verhalen
Aantal pagina’s
300
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
Eerste editie
06 augustus 2020
Laatste editie
06 augustus 2020
ISBN
9789463652537


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Verscholen achter mijn lach

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken