STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Vertellingen uit de karavanserai

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

Wie kent ze niet? De sprookjes van 1001 nacht, Sheherazade, Kalila wa Dimna of de sluwe streken van Reinaert de Vos? Alle grijpen ze terug naar een oude, onuitputtelijke bron uit de 3e eeuw in India. Ook deze vertellingen.

Leg je oor te luisteren, kijk en word deel van een wisselend groepje karavaanreizigers. ’s Avonds verwarmen ze zich aan het vuur in de karavanserai, een soort gastenverblijf in de woestijn, en ze vertellen.

Er zijn 11 verhalen, met humor, over mensen vaak verpakt in een dierenvelletje, met een vleugje moraal aan het eind van het verhaal. Als koning leeuw wat uitspookte, dan bleef hij immers, hoe wreed ook, uiteindelijk toch maar een dier dat zijn lesje kreeg.

Dompel je onder in de levendige podcast, verteld door gastvrouw Sima en haar bezoekers van de karavanserai. Stap mee in de gedroomde wereld van een Perzische kunstenares. En lees of lees voor, met veel plezier!

In de woorden van Annemie Decavele (docente Culturele Communicatie): ‘De verhalen roeren je verbeelding en emoties; ze hebben een verbindende kracht in al het anders-zien.’

Meer info op http://www.storiesthatmakeus.eu

De podcast is ook op Spotify.en Google Podcast.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire fictie algemeen
Aantal pagina’s
104
Uitgeverij
Eerste editie
15 november 2021
Laatste editie
15 november 2021
ISBN
9789464448443


Boekinformatie wijzigenReacties op: Vertellingen uit de karavanserai

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken