Advertentie

Vertrouw op je intuïtie

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

Je weet het zelf het beste – leer vertrouwen op je intuïtie

De één noemt het intuïtie, de ander een voorgevoel of instinct en je oma voelde het aan haar water. En tegelijkertijd gebeurt er zoveel in ons moderne leven: hoe filteren we wat goed voelt en wat bijvoorbeeld gewoon stress of onzekerheid is?

Emma Lucy Knowles leert ons in Vertrouw op je intuïtie hoe je je intuïtie kunt ontwikkelen. Het staat vol praktische adviezen, oefeningen en meditaties. Als je meer in verbinding staat met je intuïtie, kan dat zorgen voor een positieve verandering op alle gebieden van je leven. Instinctief weet je namelijk wel wat goed voor je is. Of het nu om relaties, werk of gezondheid gaat. Luister naar je intuïtie, vertrouw op je innerlijke wijsheid en ontdek dat het geheim om je leven te veranderen al in je zit.

Emma Lucy Knowles woont in Londen en is een intuïtief medium en meditatieleraar. Ze werkt ruim vijftien jaar met kristallen en energie. Ze schreef eerder het boek De kracht van kristallen.

+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Spiritualiteit
Psychologie algemeen
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
Eerste editie
22 juni 2021
Laatste editie
22 juni 2021
ISBN
9789000378197 , 9789000378203


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Vertrouw op je intuïtie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.