Advertentie

Verzwegen jaren

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Haar hele volwassen leven lang heeft Sage Danvers niet anders gedaan dan weglopen van een verleden dat te pijnlijk was om het hoofd te bieden, met een moeder die haar buitensloot, een vader in wiens ogen ze geen goed kon doen en een gebroken hart door het verraad van haar grote liefde.
 
Nu ligt haar moeder zwaargewond in het ziekenhuis, en ze smeekt Sage terug te keren. Na al die verloren jaren opent haar moeder, via haar dagboeken, eindelijk haar hart voor haar en ontdekt Sage wie zij werkelijk is: een warme vrouw die opgesloten raakte in een kil huwelijk, doordat ze plicht verkoos boven passie. Voor Sages verbijsterde ogen ontrolt zich een relaas van turbulente emoties, liefde en bedrog, ambitie en obsessie.
 
Maar de pagina’s brengen haar ook steeds dichter bij een schokkende waarheid over zichzelf. Plotseling wordt het voor Sage van levensbelang om alle stukjes van de puzzel op hun plaats te krijgen - voor ze haar laatste kans op geluk verspeelt.
 
Dit verhaal is eerder verschenen.
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Harpercollins
Eerste editie
20 oktober 2020
Laatste editie
20 oktober 2020
ISBN
9789402549027


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Verzwegen jaren

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.